Tisztelt árajánlatkérő,

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni cégünktől úgy a következő információkra van szükségünk:

  • Telepítési helyszín (Település név , temető megnevezés).
  • A honlapról kiválasztott sírkő sorszáma és a  sírkő fajtája (egyszemélyes, urnás ..stb)  . A kegyelet mezőt megnyitva , külön galériában találja meg az urna sírkövet, egyszemélyes sírkövet, kétszemélyes sírkövet , exkluzív sírkövet .A kiválasztott sírkő képére kattintva nagyban jelenik meg a sírkő. A bal alsó sarokban látható sorszámra van szükségünk.
  • Szöveg megjelenítés fajtája ( vésett/homokfúvott vagy fém betűk).
  • A pontos szöveget is írja meg vagy legalább a betűk /számok darabszámát.
  • Váza , mécsestartó darabszáma.
  • Egyéb kiegészítők.
  • Egyéb Ön által fontosnak tartott információ.
  • A fedetten fényképezett sírokba tudunk virágbeültetésre kivágni helyet. Ha ilyen igény van, kérem jelezze.

Célunk az igények minél pontosabb megismerése, hogy javaslatot, ötletet tudjunk adni és a végeredménnyel elégedett legyen.

Amennyiben meglévő sírkövet kell elbontanunk és elszállítanunk az új sírkő telepítése előtt, úgy a bontandó sírkő fényképére szükségünk van, hogy bontási költséget tudjunk kalkulálni.

A gránitok árai színenként változnak. Általánosságban elmondható, hogy minél sötétebb egy gránit alapanyag, annál drágább .

Cégünk másik honlapján a www.sirkoweb.hu oldalon egyszerűbben tud sírkőre árajánlatot kérni. A kiválasztott sírkő képe  alatt a Részletek-re kattintva megjelenik nagyobb méretben a sírkő és egy teljes leírás róla. A kép mellett egy ÁRAJÁNLATKÉRÉS ikon van, melyre szintén kattintani kell és értelemszerűen töltse ki az adatokat.Majd a küldés gombra kattintson.

Cégünk 20 év alatt 5000 referencia munkával rendelkezik, így akár egy egyszerűbb, akár egy rendkívül egyedi sírkövet szeretne rendelni, mi biztosan tudunk segíteni  Önnek.

Cégünk évtizedekre szóló minőségi koncepciót kínál, minőségi alapanyagok felhasználásával valamint a megfelelő anyagvastagságok beépítésével.

Magyarország egész területére telepítjük egyedi sírköveinket!

Várjuk megtisztelő jelentkezését.

Tóth Sándor
Műkőkészítő mester
Kőfaragó